Portretten

bysusanne.nl maakt van gefotografeerd worden een leuke, ontspannen ervaring. Met mooie en (als je dat wilt) eigenzinnige portretten als resultaat.

Feel good, look even better.

button mail je vraag

Soorten shoots:

Portret Solo (1 persoon en evt huisdier), Samen (max. 5 personen), of Groep (vanaf 5 personen)

Duur fotografie sessie: 20-45 minuten. Als ik op jouw locatie fotografeer, zal ik ongeveer een uur aanwezig zijn. Daarna worden 3 portret- of full body foto’s van jou of de groep nabewerkt. Deze portretten ontvang je digitaal. Als het een uitgebreide shoot was, ontvang je ook een selectie van de overige foto’s (met logo).

banner wordpress_jannie water

SKF-Pure-Sophistication1-724x1024

Bolle buik shoot

Duur fotografie sessie: 20-45 minuten. We maken portret, buik en detailfoto’s. Uiteraard zijn er volop muisjes aanwezig. En, naar wens, worden enkele foto’s bewerkt (bijvoorbeeld voor een ‘it’s a’ of geboorteaankondiging).

banner wordpress_julia 4

banner wordpress_buik3

 

‘Inspired by’ shoot (bijvoorbeeld 50 tinten). Duur gehele sessie: 90-120 minuten. Deze shoot is op verschillende manieren in te vullen. Het resultaat is een uitgebreide, sfeervolle reportage over jezelf, of jou en je partner.

Als voorbeeld de Inspired by 50 tinten shoot: dit is een gevarieerde shoot met diverse sferen en achtergronden. Het resultaat is een serie foto’s die jullie passie in alle tinten weergeeft. De humor, de liefde, de tederheid, het respect, de kracht van jou alleen, het verlangen, en de magie van jullie samen. Deze shoot is uit te breiden door hiervoor een mooie locatie te kiezen waar jullie vervolgens een minivakantie kunnen houden.

SKF-Untouchable-1024x724

samen3

 

 

Of wil je een Glamour shoot met hairstyling en make-up? Ook dat is mogelijk. Duur gehele sessie: vanaf 90 minuten. Dit is zelfs uit te breiden naar gefotografeerd worden op een unieke locatie. Je kunt deze shoot alleen doen, maar ook met vrienden, of met startende modellen. Neemt contact op voor de diverse Glamour shoot mogelijkheden.

SKF-Sweet-Sixteen-in-Blue-19-1024x576

 

Voor alle foto’s geldt dat ze in een studio, buiten, of op jouw locatie (zoals thuis, sportvereniging, of bedrijf) kunnen worden gemaakt.

Je kiest zelf welke stijl en bewerking je wilt (zwart-wit foto’s of juist (gedeeltelijk) kleur, wel of niet geretoucheerd, etc.). Hier kan ik uiteraard ook bij adviseren.

Na afloop van de fotoshoot ontvang je de foto’s in HD digitaal bestand, en als je wilt verzorg ik ook de afdruk.

 

Heb je interesse? Vraag mij vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

button mail je vraag
logo-300x200